Pitachips & tzatziki

Ingredienten
 

  • 4 volkoren pitabroodjes
  • Olijfolie
  • Peper & zout
  • 125 gram Griekse yoghurt
  • ¼ komkommer
  • 1 tl olijfolie
  • 1 tl limoensap
  • 1 teentje knoflook

 

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Snijd de pitabroodjes in stukjes.
  3. Besprenkel de stukjes met olijfolie en kruid met peper en zout.
  4. Bak de stukjes pitabrood in de voorverwarmde oven tot ze krokant zijn.
  5. Rasp de komkommer.
  6. Meng de yoghurt, de komkommer, de olijfolie en het limoensap.
  7. Pers de knoflook bij het yoghurtmengsel en breng op smaak met peper en zout.

Ingredienten

 

  • 4 volkoren pitabroodjes
  • Olijfolie
  • Peper & zout
  • 125 gram Griekse yoghurt
  • ¼ komkommer
  • 1 tl olijfolie
  • 1 tl limoensap
  • 1 teentje knoflook

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Snijd de pitabroodjes in stukjes.
  3. Besprenkel de stukjes met olijfolie en kruid met peper en zout.
  4. Bak de stukjes pitabrood in de voorverwarmde oven tot ze krokant zijn.
  5. Rasp de komkommer.
  6. Meng de yoghurt, de komkommer, de olijfolie en het limoensap.
  7. Pers de knoflook bij het yoghurtmengsel en breng op smaak met peper en zout.