Appelcake

Ingredienten
 

  • 100 gram boter
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gram zelfrijzende bloem 
  • 1,5 appels 
  • 100 gram zùsto
  • 2 eieren

 

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in kleine blokjes.
  3. Meng alle ingrediënten in een grote kom.
  4. Doe de mengeling in een cakevorm.
  5. Bak de cake een 40-tal minuten in de voorverwarmde oven.

Ingredienten

 

  • 100 gram boter
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gram zelfrijzende bloem 
  • 1,5 appels 
  • 100 gram zùsto
  • 2 eieren

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in kleine blokjes.
  3. Meng alle ingrediënten in een grote kom.
  4. Doe de mengeling in een cakevorm.
  5. Bak de cake een 40-tal minuten in de voorverwarmde oven.