Volkorenbrood

Ingredienten

 

  • 4,2 gram droge gist
  • 250 ml water
  • 400 gram volkorenmeel
  • 15 gram olijfolie
  • 6 gram zout

Bereiding

 

  • Meng het zout door het meel.
  • Maak een kuiltje en giet de olijfolie erin. 
  • Voeg vervolgens de gist en het water toe. 
  • Doe het deeg in de keukenrobot en laat 10 minuten kneden of kneed 10 minuten met de hand. 
  • Leg het deeg op de bakplaat of in de bakvorm met een handdoek over en laat 3 uur rijzen. 
  • Verwarm de oven op 200 graden. 
  • Bak het brood 10 minuten op 200 graden en verlaag vervolgens de temperatuur naar 175 graden en bak nog 20 minuten. 

WEEK 01

21/09/20 – 27/09/20

Debriefing

Research

WEEK 02

28/09/20 – 04/10/20

Research

First concepts

WEEK 03

5/10/20 – 11/10/20

Concept pitch

Final concept choice