Speltgranola

Ingredienten
 

  • 100 gram gepofte spelt
  • 100 gram havermout
  • 100 gram pecannoten
  • 100 gram hazelnoten
  • 100 gram boekweit
  • 150 gram pompoenpitten
  • 150 gram zonnebloempitten
  • 100 gram lijnzaad
  • 1 el speculaaskruiden
  • 2 el honing
  • 2 opgeklopte eiwitten

 

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Meng de noten, zaden, honing en het opgeklopte eiwit.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  4. Verdeel het granolamengsel over de bakplaat.
  5. Zet het voor 20 minuten in de voorverwarmde oven en roer regelmatig eens om

 

Ingredienten

 

  • 100 gram gepofte spelt
  • 100 gram havermout
  • 100 gram pecannoten
  • 100 gram hazelnoten
  • 100 gram boekweit
  • 150 gram pompoenpitten
  • 150 gram zonnebloempitten
  • 100 gram lijnzaad
  • 1 el speculaaskruiden
  • 2 el honing
  • 2 opgeklopte eiwitten

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Meng de noten, zaden, honing en het opgeklopte eiwit.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  4. Verdeel het granolamengsel over de bakplaat.
  5. Zet het voor 20 minuten in de voorverwarmde oven en roer regelmatig eens om.