Pompoenmuffins

Ingredienten
2 personen

  • 180 gram butternut in blokjes
  • 125 gram havermout
  • 2 el ahornsiroop
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille extract
  • 1 tl bakpoeder
  • ½ tl nootmuskaat
  • ½ tl kaneel
  • 1 handvol gehakte walnoten

 

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Stoom de butternutblokjes 5 minuten of tot ze zacht zijn.
  3. Pureer of mix de pompoen.
  4. Meng de pompoen met de overige ingrediënten.
  5. Verdeel het mengsel over een zestal muffinvormpjes en bak ze voor 25 min. in de oven.

Ingredienten

 

  • 180 gram butternut in blokjes
  • 125 gram havermout
  • 2 el ahornsiroop
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille extract
  • 1 tl bakpoeder
  • ½ tl nootmuskaat
  • ½ tl kaneel
  • 1 handvol gehakte walnoten

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Stoom de butternutblokjes 5 minuten of tot ze zacht zijn.
  3. Pureer of mix de pompoen.
  4. Meng de pompoen met de overige ingrediënten.
  5. Verdeel het mengsel over een zestal muffinvormpjes en bak ze voor 25 min. in de oven.