Parfait van blauwe bessen

Ingredienten
1 persoon

  • 200 gram blauwe bessen (of ander bevroren fruit)
  • 2 tl honing
  • 50 gram havermout
  • 100 gram Griekse yoghurt of skyr
  • 10 gram rauwe, ongezouten noten

 

Bereiding

 

  1. Verwarm de blauwe bessen op een middelhoog vuur. Voeg de honing toe en laat een 5-tal minuten verwarmen tot het begint in te dikken. Roer af en toe om.
  2. Bak ondertussen de havermout 2 minuten aan in een pan, zodat deze een goudbruine kleur krijgt.
  3. Maak in een potje of kommetje nu laagjes van yoghurt, bessen en havermout. Herhaal tot de ingrediënten op zijn.
  4. Hak de noten in kleine stukjes en werk de parfait hiermee af.

Ingredienten

 

  • 200 gram blauwe bessen (of ander bevroren fruit)
  • 2 tl honing
  • 50 gram havermout
  • 100 gram Griekse yoghurt of skyr
  • 10 gram rauwe, ongezouten noten

Bereiding

 

  1. Verwarm de blauwe bessen op een middelhoog vuur. Voeg de honing toe en laat een 5-tal minuten verwarmen tot het begint in te dikken. Roer af en toe om.
  2. Bak ondertussen de havermout 2 minuten aan in een pan, zodat deze een goudbruine kleur krijgt.
  3. Maak in een potje of kommetje nu laagjes van yoghurt, bessen en havermout. Herhaal tot de ingrediënten op zijn.
  4. Hak de noten in kleine stukjes en werk de parfait hiermee af.