Pannekoeken met havermeel

Ingredienten
ca. 8 pannekoeken

  • 125 gram zelfrijzende bloem
  • 125 gram havermeel
  • 250 gram Griekse yoghurt of skyr
  • 2 eieren
  • 200 ml melk
  • 1 tl vanille aroma
  • 1 tl kaneel
  • Vers fruit of diepvriesfruit voor de afwerking
  • Ahornsiroop (optioneel)

 

Bereiding

 

  1. Meng de yoghurt of skyr, de melk en de eieren in een kom
  2. Doe er vervolgens de zelfrijzende bloem en het havermeel bij.
  3. Verhit wat vloeibare boter of olie in een pannenkoekenpan.
  4. Bak de pannenkoekjes (2 à 3 el) aan iedere kant tot ze lichtbruin zijn.
  5. Werk de pannenkoekjes eventueel af met ahornsiroop en met jouw favoriete fruit.

Ingredienten

 

  • 125 gram zelfrijzende bloem
  • 125 gram havermeel
  • 250 gram Griekse yoghurt of skyr
  • 2 eieren
  • 200 ml melk
  • 1 tl vanille aroma
  • 1 tl kaneel
  • Vers fruit of diepvriesfruit voor de afwerking
  • Ahornsiroop (optioneel)

Bereiding

 

  1. Meng de yoghurt of skyr, de melk en de eieren in een kom
  2. Doe er vervolgens de zelfrijzende bloem en het havermeel bij.
  3. Verhit wat vloeibare boter of olie in een pannenkoekenpan.
  4. Bak de pannenkoekjes (2 à 3 el) aan iedere kant tot ze lichtbruin zijn.
  5. Werk de pannenkoekjes eventueel af met ahornsiroop en met jouw favoriete fruit.