Tomaat-burrata

Ingredienten
1 persoon

  • 1 burrata
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 1 grote vleestomaat
  • 10 kerstomaatjes in verschillende kleuren
  • 1 handvol rucola
  • Preischeuten
  • ½ rode ui
  • Verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 1el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • Peper & zout

 

Bereiding

 

  1. Wrijf het volkorenbrood in met een gehalveerd teentje knoflook. Bak de sneetjes brood in de oven of in een pan.
  2. Snijd de vleestomaat en de kerstomaatjes in fijne plakjes. Schik ze op een bord en kruid af met peper en zout.
  3. Snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel deze samen met de rucola over de tomaten.
  4. Plaats de burrata centraal op het bord en top deze met de preischeuten.
  5. Versnipper de verse basilicum en verdeel over het bord.
  6. Meng de olijfolie en basalmicoazijn en sprenkel deze over het gerecht.

Ingredienten

 

  • 1 burrata
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 1 grote vleestomaat
  • 10 kerstomaatjes in verschillende kleuren
  • 1 handvol rucola
  • Preischeuten
  • ½ rode ui
  • Verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 1el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • Peper & zout

Bereiding

 

  1. Wrijf het volkorenbrood in met een gehalveerd teentje knoflook. Bak de sneetjes brood in de oven of in een pan.
  2. Snijd de vleestomaat en de kerstomaatjes in fijne plakjes. Schik ze op een bord en kruid af met peper en zout.
  3. Snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel deze samen met de rucola over de tomaten.
  4. Plaats de burrata centraal op het bord en top deze met de preischeuten.
  5. Versnipper de verse basilicum en verdeel over het bord.
  6. Meng de olijfolie en basalmicoazijn en sprenkel deze over het gerecht.