Quinosalade met tomaat-mozzarella

Ingredienten
2 personen

  • 2 el pijnboompitten
  • 100 gram quinoa
  • groentebouillon
  • 125 gram mozzarellabolletjes
  • 200 gram kerstomaten (verschillende kleuren)
  • 100 gram jonge spinazie
  • basilicum
  • olijfolie
  • balsamicoazijn

 

Bereiding

 

  1. Rooster de pijnboompitten.
  2. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Doe de quinoa in een kommetje, samen met de mozzarella, kerstomaten, spinazie en basilicum.
  4. Breng alles op smaak met peper, zout, olijfolie en balsamico.
  5. Werk het geheel af met de pijnboompitten.

Ingredienten

 

  • 2 el pijnboompitten
  • 100 gram quinoa
  • groentebouillon
  • 125 gram mozzarellabolletjes
  • 200 gram kerstomaten (verschillende kleuren)
  • 100 gram jonge spinazie
  • basilicum
  • olijfolie
  • balsamicoazijn

Bereiding

 

  1. Rooster de pijnboompitten.
  2. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Doe de quinoa in een kommetje, samen met de mozzarella, kerstomaten, spinazie en basilicum.
  4. Breng alles op smaak met peper, zout, olijfolie en balsamico.
  5. Werk het geheel af met de pijnboompitten.