Quinoa met cashewnoten, champignons en feta

Ingredienten
4 personen

  • 500 gram champignons
  • 500 gram oesterzwammen
  • 500 gram paddenstoelenmengeling
  • 250 gram quinoa
  • 4 teentjes knoflook
  • 8 lente-uitjes
  • 8 el sojasaus
  • 100 gram cashewnoten
  • 200 gram feta
  • peper en zout
  • olijfolie

 

Bereiding

 

  1. Maak de champignons schoon met een champignonborsteltje en verwijder de slechte stukken. Snijd de champignons in vier.
  2. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de knoflook. Voeg vervolgens de champignons toe en bak deze 8 minuten.
  4. Voeg nu de lente-ui en de cashewnoten toe. Bak nog 2 minuten.
  5. Voeg tot slot de sojasaus, de fetakaas en de kruiden toe en roer goed om.

Ingredienten

 

  • 500 gram champignons
  • 500 gram oesterzwammen
  • 500 gram paddenstoelenmengeling
  • 250 gram quinoa
  • 4 teentjes knoflook
  • 8 lente-uitjes
  • 8 el sojasaus
  • 100 gram cashewnoten
  • 200 gram feta
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

 

  1. Maak de champignons schoon met een champignonborsteltje en verwijder de slechte stukken. Snijd de champignons in vier.
  2. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de knoflook. Voeg vervolgens de champignons toe en bak deze 8 minuten.
  4. Voeg nu de lente-ui en de cashewnoten toe. Bak nog 2 minuten.
  5. Voeg tot slot de sojasaus, de fetakaas en de kruiden toe en roer goed om.