Pasta met butternutsaus en halloumi

Ingredienten
4 personen

  • 1 kleine butternut
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui 
  • Rozemarijn
  • Peper
  • zout 
  • 250 ml sojaroom 
  • 400 gram volkorenpasta 
  • 350 gram halloumi
  • geraspte parmezaan

 

Bereiding

 

  1. Snijd de pompoen in blokjes, de ui in halve maantjes en de knoflook in schijfjes. 
  2. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de pompoen, ui en knoflook erop. Besprenkel met de olijfolie en strooi er rozemarijn, peper en zout over. 
  3. Zet de bakplaat met pompoen een half uur in de oven op 180 graden. 
  4. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. 
  5. Mix de pompoen, ui en knoflook samen met de sojaroom tot een gladde saus. 
  6. Snijd de halloumi in stukjes en kruid met peper en zout. Bak de halloumi aan zodat het een krokant korstje krijgt. 
  7. Serveer alles mooi op een bordje en werk af met de parmezaanse kaas. 

Ingredienten

 

  • 1 kleine butternut
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui 
  • Rozemarijn
  • Peper
  • zout 
  • 250 ml sojaroom 
  • 400 gram volkorenpasta 
  • 350 gram halloumi
  • geraspte parmezaan

Bereiding

 

  1. Snijd de pompoen in blokjes, de ui in halve maantjes en de knoflook in schijfjes. 
  2. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de pompoen, ui en knoflook erop. Besprenkel met de olijfolie en strooi er rozemarijn, peper en zout over. 
  3. Zet de bakplaat met pompoen een half uur in de oven op 180 graden. 
  4. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. 
  5. Mix de pompoen, ui en knoflook samen met de sojaroom tot een gladde saus. 
  6. Snijd de halloumi in stukjes en kruid met peper en zout. Bak de halloumi aan zodat het een krokant korstje krijgt. 
  7. Serveer alles mooi op een bordje en werk af met de parmezaanse kaas.