Fruitpizza

Ingredienten
 

  • 225 gram bloem
  • 125 gram vloeibare boter
  • 125 gram zùsto
  • 1 tl vanille aroma
  • 250 gram light roomkaas
  • 4 el honing
  • Aardbeien
  • Bosbessen
  • Kiwi
  • Frambozen

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Doe de bloem, de boter, de zùsto en het vanille aroma in een kom en kneed het mengsel tot een stevige deegbal.
  3. Rol het deeg uit tot een ronde vorm ter grootte van jouw taartschaal.
  4. Bekleed jouw taartvorm met bakpapier en leg het deeg erin. Bak dit nu een 15-tal minuten in de voorverwarmde oven.  Als het deeg goudbruin ziet, is het goed.
  5. Laat het deeg afkoelen.
  6. Meng de roomkaas met de honing.
  7. Snijd de aardbeien en kiwi in schijfjes.
  8. Als het deeg voldoende afgekoeld is, besmeer het dan met het roomkaas-honingmengsel. Werk af met het vers fruit.

Ingredienten

 

  • 225 gram bloem
  • 125 gram vloeibare boter
  • 125 gram zùsto
  • 1 tl vanille aroma
  • 250 gram light roomkaas
  • 4 el honing
  • Aardbeien
  • Bosbessen
  • Kiwi
  • Frambozen

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Doe de bloem, de boter, de zùsto en het vanille aroma in een kom en kneed het mengsel tot een stevige deegbal.
  3. Rol het deeg uit tot een ronde vorm ter grootte van jouw taartschaal.
  4. Bekleed jouw taartvorm met bakpapier en leg het deeg erin. Bak dit nu een 15-tal minuten in de voorverwarmde oven.  Als het deeg goudbruin ziet, is het goed.
  5. Laat het deeg afkoelen.
  6. Meng de roomkaas met de honing.
  7. Snijd de aardbeien en kiwi in schijfjes.
  8. Als het deeg voldoende afgekoeld is, besmeer het dan met het roomkaas-honingmengsel. Werk af met het vers fruit.